Kerékpáros edzőtábor

SAM_2493

SAM_2550Az előző évhez hasonlóan idén is szeretnénk egy hatékony edzőtábort szervezni a triatlonos szezon előtt. Ehhez ugyan áldozatokra van szükség, de amennyiben hasonlóan szerencsénk lesz az időjárással is, úgy garancia, hogy a versenyzők teljesítménye is megugrik. Több edzésmunkát tudunk végezni, egyensúlyban táplálkozással, pihenéssel.

A táborról nagyvonalakban:

Időpont: április 11-től április 27-ig.

Két dunántúli duatlonverseny között maradnánk tulajdonképpen Badacsonyban (Molnár Sanyi bácsi segítségével), így egy oda-vissza utat megspórolva. Április12-én Káptalantótiban ranglista verseny, április 27-én Kaszón OB.

Az időszak magába öleli a tavaszi szünetet a húsvéttal, de sajnos tanítási napokat is (összesen hatot) érint. Az iskoláknak kikérőt írunk.

Azt gondolom, hogy tudatossággal és a mai kornak megfelelően technikai segítséggel a tanulást is be tudjuk illeszteni a tábori programba, felmentve pl. az érettségizőket a főzés, mosogatás alól. Ehhez egyébként –az előző évtől eltérően – segítséget is igénybe veszünk, Bereczkiné Aranka konyhatündérként kísérve minket, nagy terhet vesz le a résztvevők válláról. De azért mi is segítünk!

 

Költségek:

  • Útiköltség: kb. 7500 Ft (létszámfüggő)
  • Nevezési díjak (amennyiben versenyzik a gyerek)
  • Étkezés: lehetőség lesz főzni, ezért minden nap főtt ételt készítünk magunknak. Kb. 1000 Ft/nap/fő
  • Uszoda: Keszthelyen (max. 1-2 alkalommal, ha az idő nem engedi a kerékpározást) 800 Ft/fő/alkalom
  • Költőpénz (az úszást belekalkulálva + a gyereknek „erre-arra”) – nem lesz szükség sok pénzre.

Az étkezéshez szükséges felajánlásokat, támogatásokat elfogadunk!!!

Gondolunk itt bármilyen élelmiszerre ami fogyasztható, és nélkülözni tudjátok otthon. ( krumpli, tojás, stb.) Ötleteket is várunk, hogy mivel tehetnénk olcsóbbá az étkezést.

Minden gyerek kap egy nyilatkozatot, jelentkezési lapot , melynek segítségével felmérjük a részvételi szándékot! Nem akarjuk itthon hagyni a többséget, reméljük a teljeskörű részvételt!

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>