Aquatlon beszámoló

aquatlon0197 célba érkező versenyzővel, ismét csodálatos időt kifogva rendeztük ez évi aquatlon versenyünket. A versenyen az előző években már megszokott Debrecen-Hajdúböszörmény között zajló egészséges klubok közötti eredményekért folyó harcba idén egy új csapat is beszállt. Megleptek minket a hajdúnánási evezősök nevezésükkel, de még inkább az eredményességükkel.

Oklevelet kapott minden versenyző, a Horváth édesség segítségével és üdítővel is kényeztettük a sportolókat, valamint a dobogósok az érmek mellett könyvjutalomban is részesültek.

A múlt évben közel egy hónappal később rendeztük ezt a versenyt, idén az edzőtáborunk miatt is hoztuk előbbre. Mindenesetre ha idén nem is olyan mennyiségben, de már nyíltak a futóversenypályán a gyermekláncfű virágai, és tavaszi hangulatban, a napsütésben fürdőzhettek a szülők, szurkolók!

A versenyről készült fotók megtekintéséhez a következő linkre kattints:

Aquatlon képek

Az eredménylista pedig erre a linkre kattintva tekinthető meg:

HBMaquatloneredmenyek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>