Kerékpáros tábor

bolaszi2Az elmúlt egy hét hatékonyságát a következő hetek versenyein mérhetjük majd. Reméljük nem hiába dacoltunk a széllel, és a hideg nem vett ki belőlünk túl sokat.Továbbra is nagyon fontos, hogy kerékpáron igyekezzen mindenki minél több kilométert összeszedni, de úgy, hogy azt kipihenni is ki tudja.

A bodrogolasziban töltött 4 nap alatt és az azt megelőző napokban itthon gyűjtött, mintegy 500 km-t mindenki érezheti fáradt lábaiban, regenerálódásra is fordítsunk figyelmet. A masszírozás, a termálfürdőzés, az úszás felgyorsíthatja mindezt, de szükség is van rá, ha Balatonbogláron már teljesíteni akarunk.

A bodrogolasziban töltött napok hangulata azt sugallja, máskor is sort kell keríteni hasonló többnapos kiruccanásra, ahol a csapatépítés és feltöltődés kell, hogy a legfontosabb célkitűzés legyen.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>