Félresikerült tájékoztatás

Ismét felvállaltam, hogy minden hétvégén időt szánok az atlétika sporteseményekről beszámolni városi lapunkban. Teszem ezt október eleje óta, de lelkesedésem, ISMÉT kezd alább hagyni!

Hogy ne tűnjön rivalizálásnak, minden hajdúböszörményi szereplőről, és kiemelkedő eredményeikről írok. A Szabadhajdú legutóbbi számához elküldött cikkben a mezei megyei eredményekről készítettem összesítést, valamint az Oxigén Kupa II. fordulójáról. Ezen kívül, egy a múlt heti számból kimaradt, a Sport XXI. Mezei Csapat Bajnokság eredményeinek beszámolójának bekerülésére vártam, amelyet még a Magyar Atlétika Szövetség honlapja is említésre méltónak talált.

Meg kell, hogy értsem a lap oldalszámának korlátait, hogy egyensúlyt kell tartani, hogy vannak tradicionális sportágak, amelyekről be KELL számolni! Így nem gond, hogy a legfrissebb számban csak az Oxigén Kupa beszámolója férhet meg.  (Örüljünk ennek is, hisz legalább jelen vagyunk).

Szabadhajdú legfrissebb száma

Azt viszont nem tudom feldolgozni, hogy hogyan kerülhet egy olyan bevezető mondat a cikk elejére, amelyet nem én írtam, amely a cikk tartalmával nem összeegyeztethető, és mellesleg a Tekergők Sportegyesülete számára sértő! Ennek az embernek egyébként ez a munkája, és fizetést is kap érte! Hogyan érdekelt abban, hogy a kép így alakuljon?!  Vagy csak tévedés történt? Nem tudom, mikor sikerül megértetni az illetővel, hogy nem csak a HTE létezik, de rajta vagyok! Elnézést kérek a nevében!

A Tekergők SE versenyzői 33 versenyzővel álltak a múlt hétvégén rajthoz, míg a kiemelt klub, a HTE versenyzői 12 fővel.

Mi tudjuk, miért futunk, és ez számít!

Arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon nálunk is működne, és még ettől is többen lennénk, ha pizzát, hamburgert és kólát ígérnék és osztanék a versenyek után?

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>