Rendszeres hétvégi edzés az erdőben!

IMG_20201114_120230

A szezon első terepbringa edzése jól sikerült!IMG_20201114_105612

Már akinek… aki ugyanis kereste a kihívásokat, az talált is! Nem volt ugyan vészes, de itt-ott azért jobb volt kerülni, mint próbálkozni az átkeléssel. Geri, akinek elmondása szerint az úszás nem a kedvence mégis mindig a fürdést választotta! Összességében a közel 2 óra terepedzés jó hangulatban és tempóban zajlott, talán defekt nélkül megúsztuk!

Most az idő is elfogadható volt, nem csípett még a hideg sem, és a terep is járható volt! A következő hétvégékre is tervezzük az erdőt járni! Ennek feltétele minimum 26-os méretű bringa, bukó és érdemes erre a célra külön cipőt hozni. A váltóruha, amely egyébként minden más edzésre is célszerű, itt méginkább! Érdemes nem edzőcuccba érkezni, nehogy vizes, sáros, átázott ruházatban kelljen hazamenni. Jó ötlet zsebes felsőt felvenni, kesztyűnek, csősálnak, pótbelsőnek, műzliszeletnek! A kerékpárt sterimobbal letakaríthatjuk edzés után, és ezt követően érdemes újra olajozni a láncot!

A későbbiekben a rutinosabbakkal egy-egy alkalommal nehezebb terepet is látogathatunk, a Miskolc környéki dombokra, illetve Tokaj környékére gondolva!

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.