Egyesületünk

Egyesületünk 1996-ban alakult, akkor néhány fiatal kerékpáros közösségi egységektekergok2015ént. Mára több sportágban utánpótlás-nevelő sportegyesületté, Hajdúböszörmény sportéletében mindenképp meghatározó társadalmi szervezetté nőtte ki magát.

A triatlon és részsportágaiban (úszás, kerékpár és futás) rendszeres felkészítő edzések folynak. Tagjaink minden korcsoportban és minden távon versenyzésre adják fejüket (kezüket, lábukat). Ezen kívül alkalmanként egyéb extrém sportágba is bele kóstolgatunk.

Büszkélkedhetünk Ironman versenyzőkkel, szervátültetett európa- és világjátékok győztes atlétával, korosztályos válogatott triatlonosokkal, magyar egyéni és csapat bajnokokkal, országos úszó-és kerékpáros diákolimpiai bajnokokkal, és Köztársasági jó tanuló-jó sportoló eredményekkel.

Célunk a tömegsport népszerűsítése, és a kiválasztás során a tehetségek gondozása. Sokoldalú képzés, jó hangulat jellemzi összetartó, erős közösségünket, csapatunkat.

„Tekergős lettem én is” – hangzik el a fülig érő szájú, először úszóedzésre érkező óvodások szájából, és közben mutatják az úszó teknőssel emblémázott tagsági kártyájukat. Fontos, hogy a hovatartozás, a ragaszkodás és az ezzel járó értékek hamar kialakuljanak és életben maradjanak, gyerekeink jó kézbe kerüljenek. Külön öröm, hogy ma ezen mi sokat segíthetünk.

Egy írott, képekkel illusztrált összefoglaló 1996-2006-ból:  kiadvany  Az első 10 év!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>