Programok, edzések a következő két hétben!

Rossz idő esetén teremedzésre készüljön mindenki! Mindig legyen váltásruha, az időjárás változékony!

Nincs minden nap edzés, és azok is átmozgató jellegűek lesznek!

A következő versenyekről:

Sajnos augusztus 29-én egy időpontra tettek két színvonalas futóversenyt is, amely így megoszthatja a csapatot. Érdemes lesz az értékelést és az esélyeket is figyelembe véve egyeztetni.

Aki már legalább két fordulón részt vett a debreceni Hajrá futáson, annak már alapból ajándékot ígérnek, ha most szombaton harmadjára is rajthoz áll. A 2001-ben és hamarabb születetteknek már csak az Aquafutáson van korcsoportjuk, így ők ott mérettetnek meg.

Közös indulás mindkét versenyre 08:30-kor a Klubháztól lesz, személyautókkal. Kérem a szülők segítségét, és jelezzék a szállítható személyek számát.

 

Triatlon Ózdon!

Számunkra már hagyomány, hogy látogatást teszünk ezen a nagyon jó hangulatú versenyen. Ajánljuk minden kezdő számára is, hisz az úszás medencében zajlik, és nem lesz „tumultus”.

Idén egy közös nagybusszal utazunk, családiasra tervezzük a kirándulást, ahol közös főzésre is számítunk!

A busz 06:30-kor indul a Klubháztól, költsége 1500Ft/fő, a versenynek nincs költsége, I-IV. korcsoportban nincs nevezési díj, a nagyobbakét az egyesület rendezi. Közös főzés esetén a hozzávalók jelenthetnek még némi ráfordítást!

 

Hajdúfutás

A kiírást hamarosan közzétesszük a szeptember 13-án Hajdúböszörményben megrendezésre kerülő versenyünkről. A verseny szervezéséhez diákok önkéntes munkájára és szülők segítségére is számítunk!

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>