Aquatlon felkészülési verseny

aquatlonTujvarosMindenki rendesen odatette magát, igazán jól küzdött a csapat szombaton, a tiszaújvárosi aquatlon versenyen!

A külön úszásból és futásból álló verseny összeadott időeredménye képezte a végeredményt.

Teljes eredménylista: eredmenyek-felkeszulesi-verseny-215.nov.

Fotók!

A legkisebb korosztályban, a 2006-ban és utána született gyerekeknél fiú és lány csapatunk is volt. Sajnos még nem tudunk áttekinteni és közzétenni teljes eredménylistát, de annyit mondhatunk, hogy a 100 m-es úszásban senki nem maradt alul, partiban voltunk. A futás hozott meglepetést, az esős idő ellenére is mindenki komolyan vette a versenyt. Külön dicséret Szűcs Petrának a jó iramú futásért, és a küzdeni akarásért. Az utolsó 50 m-en ugyanis egy hajrá közben elesett, de semmivel nem törődve felállt és célba futott. A fiúk nem a legerősebb összeállításban is ezüstérmet tudtak szerezni, megelőzve a házigazdákat.

A 2004-2005-ös születésűeknél csak fiúversenyzőnk volt, de ők sem voltak hárman ahhoz, hogy csapatértékelésben is részt vegyünk. Pedig a jelenlevő két fiú, Kovács Gyula és Kun Márton is óriásit küzdött. Gyusza az abszolút győzelmet is megszerezte a tőle megszokottól egy kicsit szorosabbra sikerült összesítésben.

A 2002-2003-ban született lányok is csapattal tudtak rajthoz állni, és itt is ezüstérem volt a jutalom. Az egyéni versenyben a legbosszantóbb, 4. helyen végzett Rózsa Sarolta, nem a legjobb úszással és egy bátor futással. Reméljük, hamarosan láthatjuk a részidőket is. Ebben a korcsoportban Molnár Róbertnek sikerült az egyéni 2. helyet megszereznie. Neki már az úszás eredményeknél kiderült, hogy 1000m futásra 20 mp hátránnyal kell rajthoz állnia. Végül a 3:21-es kilométer jó eredmény, itt az úszáson muszáj javulni.

Fegyveres Vanda a 2000-2001-es korosztály szereplője együtt úszott a mezőny másik legjobbjával, így a futásra maradt a párharc. Jól tartotta magát a fiúkkal közösen indított mezőnyben és futotta az edzéseken is mutatott igyekezetes tempóját, ami most a 2. helyhez volt elég. Az időeredmény itt is fontos támpont lesz, ha majd láthatjuk az eredménylistán.

A jó hangulatú versenyen, ahol még egy babgulyással is megvendégeltek minket, érdemes volt jelen lenni, reméljük a téli felkészülés egyhangúságát sok más új ingerrel tudjuk még színesíteni!

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>