Tudnivalók a Halloween futással kapcsolatban!

Kedves Versenyzők!

Néhány fontos információt osztunk meg Veletek a versennyel kapcsolatban!

Ha tehetitek, főleg, ha gyerekkel együtt érkeztek, ne csak a verseny rajtja előtt érkezzetek percekkel, a kísérő programokra is szánjatok időt, de számoljatok azzal is, hogy a parkolási lehetőség és a versenyközpont megtalálása is időt vehet el!

 Érkezés, parkolás:

A verseny helyszíne egy 6 hektáros zárt terület, egy szabadidő központ! A Fürdőkert korlátozott számban rendelkezik belső parkolóval, így arra kérünk benneteket, hogy egy nagyobb befogadó képességű, külső parkolót használjatok! Ha más városból érkeztek a GPS könnyebben a Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont parkoló cím beírásával megfelelő helyre irányít! Egy távolabbról is jól látható víztorony alatt található a térkövezett parkoló! Ha megérkeztetek, egy szintén jól látható BMX pálya irányába induljatok, és egy gyalogos bejáraton keresztül fogtok a legrövidebb úton a versenyközpontba találni!

A verseny központot a kiskapun a pályán keresztül tudod megközelíteni 17 óráig zavartalanul. 17.15-től a pályán verseny folyik, kérjük, hogy vegyétek ezt is figyelembe!

 

IMG_20221028_122044IMG_20221028_122212

IMG_20221028_122230IMG_20221028_122324

Rajtszám átvétel, helyszíni nevezés:furdokertiifjusagiszallo

 

A Fürdőkerti Ifjúsági Szállóval szemben található Látogatóközpontban kialakított nevezési irodában tudod átvenni a rajtszámot, leadni a nevezésed 16.00-17.00-ig!

A versenyen chipes időmérés lesz, a chip latogatokozponta rajtszám hátoldalán található, azt nem kell eltávolítani! A rajtszámot mindenkinek jól láthatóan, a felsőtestén, elől kell viselnie!

A rajtszámot a verseny után visszakérjük!

Öltözési lehetőség, Csomagmegőrzés:

Öltözési lehetőség a látogatóközpontban lesz, egy külön teremben. Érdemes váltóruházatot hozni, ha a versenyre versenyruházatban érkeztek főleg, hiszen megizzadtok, és mivel a verseny az esti órákban zajlik, gyors lehűlésre kell számítani!

Csomagjaitokat az öltözőben tudjátok hagyni, amit felcímkézünk, és rajtszám ellenében átvehettek.

Wc, mosdóhasználat: a Látogatóközpontban található mellékhelyiségek rendelkezésünkre fognak állni, kérjük, hogy ügyeljetek a tisztaságra.

Programok:

 16:00-tól

Tökfaragás, amire szükséged lehet: éles kés, toll a minta rajzoláshoz, mécses.

Arcfestés, Csillámtetoválás gyerekeknek, Halloween smink felnőtteknek

Rajt időpontok: FONTOS VÁLTOZÁS TÖRTÉNT!!!

17.15       10 km táv rajt

18.15        2km 2014-ben születettek és fiatalabbak rajt

18.30        5km és a 2km 2012-2013, 2010-2011 rajt

 

Pálya:  Minden távon 1km-es rekortán pálya a verseny útvonala, a körök száma pedig a nevezett távtól függően változik 2 körtől 10 körig.

Szintidő: Egyik távon sincs szintidő!

Eredményhirdetés, Eredmények: 

Minden távon és korosztályban 1-3. helyezett kerül értékelésre, minden versenyző befutóérmet, oklevelet kap. Az eredmények a www.sportstopper.hu oldalon nem azonnal, de a versenyt követően rövid időn belül elérhetőek lesznek! A versenyen készült képanyagok a szervező Tekergők Sportegyesület honlapján www.tekergokse.hu és facebook oldalán lesznek közé téve!

18.40    10 km táv helyezettjei 

19.10    5km és 2km táv helyezettjei

Verseny után szeretettel várunk minden versenyzőt egy szelet zsíroskenyérre és teára!

 

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.