Évzáró

Újabb évet hagyhatunk magunk mögött, amit mindenki értékelhet aktuális helyzete szerint! Az egyesület szemszögéből nézve nem könnyű értékelni a 2022. évet! Az értékelésnél mindenki a sikerekben keresi a mértékegységet! A Tekergők Sportegyesületének “életében” nagy mértékű változások mentek végbe 2022-ben! 11 év után új helyre kellett költöznünk, a covid után most mondvacsinált gazdasági problémákra hivatkozva újfent nem nyitott meg uszodánk! (a rezsiválság ellenére, Hajdúböszörményben saját erőművel termeli meg szükséges energiáját a Bocskai Gyógyfürdő!) Csak a két fenti körülmény olyan mértékben tizedelte meg a csapatunk létszámát, hogy több évfolyam is kimaradhat!

Nem adjuk fel, a munka mindig meghozza gyümölcsét, így erre bíztatunk mindenkit, aki kitartott mellettünk! Hálával tartozunk, és meg kell köszönjük támogatóink önzetlen segítségét, a szülők bizalmát, és a sportolóink hűségét!

Szerény körülmények között, de szeretnénk alkalmat is teremteni ahol ennek hangot adhatunk!

Évzáró Est

2022.december 17. szombat 17:00 Hajdúböszörmény, Vásár tér 2.

Ha belefér még a zsúfolt évvégi hajtás, és az ünnepek előtt, akkor

mindenképp tarts velünk!

Gyere el és családias hangulatban idézzük fel a múlt év emlékezetes pillanatait, vagy csak önfeledten szórakozva építsük tovább a közösséget!

Az esthez a helyet és a hangulatot biztosítjuk! Készülj valami egyszerű finomsággal (szendvics, süti, rágcsa) és megfelelő mennyiségű folyadékkal! (kivételesen nem kulacsra és vízre gondolunk!) Magyarul batyus buli lesz! Társasjáték, filmvetítés, ……

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.